top of page
Uten navn-1_edited_edited.jpg

Maienyas Isabela Storm

- Storm -

Maienyas Isabela Storm - Terrier Brasileiro

Født: 07.06.2017     Farge: Isabela tricolor​     Hale: Lang hale​​​

Storm kom til oss frå Lise hos Kennel Maienya i 2017. Storm er ei herlig og rar jente som elsker alt og alle. Ho er diplomaten i flokken vår, ho prøver alltid å få alle til å være snilde og grei, og vil være vennar med alle. Håplaus romantiker. 


Storm er mor til  Kennel Tough In Fluff sitt C og D-kull.

Her i heimen blir ho ofte kalt Stjojm, og det er inspirert av at det alltid er litt synd på Stjojm, og ho synst veldig ofte at ho treng litt ekstra kos eller ein meir godbit enn resten, fordi ho er no so søt og snild! 

Ho har ufattelig urettferdig dådyrblikk som smelter alle hjerter.

Storm har genane bbdd og kan gi alle farger i sine avkom, ho blei pensjonert etter to kull då ho pluttselig fikk akutt primær glaukom, som er noko vi no jobber hardt for å informere meir om so folk veit at dette kan være eit problem, og for å få flest mulig til å ta gonoskopi av sine avlshunder for å få eit bedre overblikk over denne sjukdommen og kor utspredt den egentlig er. Dette er ein veldig trist og tung sjukdom, og Storm har til no måtte operere ut eine auget sitt som resultat av dette. 


Ta gjerne kontakt om du vil ha meir informasjon om sjukdommen i rasen vår og om ting vi kan gjere for å begrense videre økning av tilfeller i Norge i åra framover. 

 

STAMTAVLE​

Kjente helseresultater:
MPS fri via foreldre
Patella 0/0
Øyelyst fri
Akutt Primær Glaukom i 2023


Titler:
NORSK UTSTILLINGSCHAMPION 2019
SVENSK UTSTILLINGSCHAMPION 2019

Maienyas Isabela Storm - Terrier Brasileiro
Maienyas Isabela Storm - Terrier Brasileiro

“Don’t worry if people think you’re crazy. You are crazy.

You have that kind of intoxicating insanity that lets other people dream outside of the lines and become who they’re destined to be.”

-Jennifer Elisabeth-

bottom of page